Om oss

Xsale CRM ble etablert høsten 2013, holder til i Oslo og er kontinuerlig i utvikling. Vi ønsker å forenkle arbeidshverdagen med at man effektivt skal få løst mest mulig av i et system, enten om det er salg, support, jobber / oppgaver, leveranse eller administrasjon og ledelse.  

Fri support

Fleksible vilkår

Hjelp til oppstart

Administrasjon

Lasse E. Hansen

Salg og support

21 93 11 04
92 45 85 85
lasse@xsale.no


Lasse E. Hansen startet i Xsale i 2014 og arbeider med salg, support og prosjektledelse i Xsale. Han har en bachelorgrad i markedsføring fra Markedshøyskolen og har jobbet mange år med salg og leveranse av forretnignssystemer og webløsninger. Bistår gjerne kunden med å finne gode arbeidsrutiner ved bruk av systemer, tilpasset kundens arbeidshverdag.

Natalie Fugelsnes

Customer sucsess manager

21 93 11 00
natalie@xsale.no


Espen A. Roberts

Hovedutvikler og partner

21 93 11 00
espen@xsale.no


Espen er hovedutvikleren av Xsale CRM. Han har en Mastergard fra Queensland university of Technology.  Han har 15 års erfaring systemutvikling og en god forståelse av forretningsprosesser, som har dannet mye av grunnlaget for utviklingen av Xsale. Så lenge det er teknisk mulig, så finnes det knapt et problem Espen ikke kan løse.

Fabian Falch

Konsulent, driftsansvarlig og Partner

21 93 11 00
fabian@xsale.no


Fabian har mer enn 20 års erfaring med IT, drift og utvikling av systemer og det er fra denne erfaringen mye av metodikken er hentet. Utviklingen av Xsale har basert seg på hans ønske om å utvikle et system som samler prosesser, kommunikasjon og dokumentasjon på ett sted.

Utviklere

Nenad Djordjevic

Utvikler


Har arbeidet med oss i over 15 år innenfor IT. Har vært med i utviklingen av Xsale fra begynnelsen av og før det var han sentral i utviklingen av Flexiweb G5. En veldig allsidig person som arbeider mest med å løse software arkitektur og HCI utfordringer.

Srdjan Kostadinovic

Utvikler


Har vært med i utvikling av Xsale fra 2013. Har mastergrad og over 10 års arbeidserfaring, primært med utvikling av høyytelses webløsninger. Har betydelig kompetanse i utvikling av applikasjoner og bruk av forskjellige rammeverk.

Stefan Tasic

Utvikler


Har jobbet med Xsale siden 2017. Har bachelorgrad i CS og 5 års arbeidserfaring med utvikling av webapplikasjoner, både frontend og backend.